Bli med i RJ, du også!

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo

RJ har medlemmer fra hele Stor-Oslo, fra Hadeland til Holmenkollen, med et felles mål om å levere en skikkelig opplevelse – uansett oppdrag eller publikum. Vi har medlemmer i alle aldre, fra 13 til 76 år. Vi spiller musikk ikke mange andre har, og anstrenger oss for å være originale og nyskapende og spille den beste musikken som er å få. Ofte er musikken vår arrangert først til oss, og vi spiller sjelden noter som er «hyllevare» i butikken. Det bidrar til at det er litt ekstra gøy å spille i RJ, og ikke minst får publikum noe unikt både ute i gata og på konserter.  

Alle kan bli med

Romsås Janitsjar har plass til alle, uansett spillenivå og ferdighet. Vi har musikanter på alle nivå og ferdigheter hos oss, og vi utvikler oss stadig. Til sammen blir dette veldig bra! Har du lyst å spille hos oss? Kanskje du kjenner noen som spiller, eller noen som har spilt tidligere og vil ta opp spillegleden igjen? Spiller du i skolekorps og vil prøve deg i et amatørkorps? Eller kanskje du skal flytte til, eller studere i, Oslo? Bli med oss i RJ – vi tar godt imot deg!  
Vi vil stadig ha nye utfordringer

RJ søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen, nemlig Lyden av RJ. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler. Her er nyskaping og kreativitet stikkord sammen med målrettet innsats. Slik ønsker vi å være et av Oslos ledende underholdningskorps. Målet er ambisiøst, men RJ har likevel plass til alle – også dem som nettopp har funnet fram instrumentet igjen etter noen års pause.

Vi har alltid vært tidlig ute med nye konsepter og ideer, noe vi vil fortsette å være. Når vi merker den boblende responsen i gata og på konserter, får vi rett og slett lyst til å kalle oss Oslos underholdningskorps – eller for å si det med NRKs kommentator Pål Plassen: «Romsås Janitsjar er et av signaturkorpsene i byen!»

Romsås Janitsjars dirigent er Tarjei Grimsby

Vår dirigent og musikalske leder er Tarjei Grimsby. Tarjei er en dyktig og trivelig musikkpersonlighet. Han er en norsk musiker som har sitt virke innen klassisk og jazz. Tarjei er utdannet fra Norges musikkhøgskole og regnes i dag som en av Norges fremste og mest allsidige trombonister. Tarjei er en ettertraktet solist og dirigent og mye brukt av forskjellige korps, orkestre og storband i Norge.

Musikken vi spiller

Nøkkelordene for musikken vi spiller, er utradisjonell og publikumsvennlig – både når det gjelder repertoar og type arrangementer. Nesten all musikken er spesialarrangert for RJ; publikum skal kjenne igjen RJ-stilen og Lyden av RJ. Vi spiller musikk som publikum liker å høre på, men som også gir stadige utfordringer for musikantene – på denne måten utvikler vi oss best.

Er du nysgjerrig?

Vil du kanskje prøve deg hos oss? Kanskje du har spilt lenge, kanskje du nettopp har hentet fram instrumentet igjen, eller nylig flyttet til Oslo-området. Kanskje du er student som har flyttet til Oslo og vil ha et flott og engasjerende korps å spille i? Snakk med en du kanskje kjenner i RJ, eller send en e-post til medlem@romsas-janitsjar.no for mer informasjon. Vi øver onsdager på Bjøråsen skole – ta gjerne turen dit!

Kom gjerne en tur på en av øvelsene våre (onsdager kl. 18.30–21.30 på Bjøråsen skole). Ta gjerne med instrumentet!

Samarbeid med skolekorps

Vi ønsker et tettere samarbeid med skolekorps, og skolekorpsmedlemmer er hjertelig velkomne til å prøve seg hos oss. Vi er veldig strenge på at skolekorpset alltid har første prioritet – uansett. Har skolekorpset et arrangement som kolliderer med RJs, skal skolekorpset alltid prioriteres.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne!

Vi øver hver onsdag på Bjøråsen skole fra klokken 18.30 - 21.30. Vi har pause klokken 20.00. 

Ta gjerne med instrumentet og kom en tur!

Velkommen!
Søk
Driftes av Styreportalen AS