Oppdragsgivere og samarbeidspartnere

RJ er alltid på jakt etter nye morsomme og spennende oppdrag, og har mål om å gi publikum en skikkelig musikalsk opplevelse – uansett oppdrag, arrangement og konsert.

Konserter og prosjekter

RJ har gjennom over 40 år opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip og har lang tradisjon med å arrangere store utradisjonelle og gnistrende konserter med kjente artister. Vi arrangerer og holder jevnlig store konserter og prosjekter med samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen.

Samarbeid med skolekorps

I RJ ønsker vi et enda tettere samarbeid med skolekorpsene. Vi har flere ganger arrangert Groruddalskonserten med dalens skolekorps. Skole- og voksenkorpsene styrker hverandre, er vår bestemte oppfatning. 

Bli med i RJ, du også

For deg som liker den beste musikken og de tøffeste arrangementene. Spennende og utfordrende musikalske prosjekter, og et godt sosialt miljø – bli med i RJ, du også!  RJ har plass til alle – også dem som nettopp har funnet fram instrumentet igjen etter noen års pause.

Dirigent - Tarjei Grimsby

Vår dirigent og musikalske leder er Tarjei Grimsby. Tarjei er en dyktig og trivelig musikkpersonlighet. Han er en norsk musiker som har sitt virke innen klassisk og jazz. Tarjei er utdannet fra Norges musikkhøgskole og regnes i dag som en av Norges fremste og mest allsidige trombonister. Tarjei er en ettertraktet solist og dirigent og mye brukt av forskjellige korps, orkestre og storband i Norge.

RJs suksesskriterier

Våre suksesskriterier er: Spilleglede - Utadrettet - Godt sosialt miljø - Engasjert - Nyskapende, nemlig SUGEN. Suksesskriteriene gir oss retning til å utvikle oss videre med lyden av RJ, og dermed fortsatt være et av Oslos ledende underholdningskorps.
Søk
Driftes av Styreportalen AS