Et av Oslos kulturelle flaggskip

Vi tar på oss spilleoppdrag, sponsorsamarbeid og vil gjerne ha dere med som medspiller.
Romsås Janitsjar (RJ) har medlemmer fra hele Stor-Oslo, helt fra Hadeland til Holmenkollen, med et felles mål om å levere en skikkelig musikalsk opplevelse – uansett oppdrag eller publikum. Romsås Janitsjar har gjennom over 40 år opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip. Nøkkelordene er utradisjonelt og publikumsvennlig – både når det gjelder repertoar og type arrangementer. Nesten all musikken er spesialarrangert for RJ; publikum skal kjenne igjen RJ-stilen og lyden av RJ.

Romsås Janitsjar har lang tradisjon for å arrangere gnistrende konserter med kjente artister, og for å overraske ute på oppdrag i gata. All aktivitet følger ett enkelt prinsipp: å underholde både publikum og egne musikere. Ta en titt på nettsidene våre for å se noen av samarbeidspartnerne og oppdragsgiverne.

Vil dere være med?

Romsås Janitsjar er kjent i Oslo og omegn, både for musikken vi spiller og hvordan vi framstår. RJ er et solid janitsjarorkester, med tydelige målsettinger og musikkglede som fenger de fleste. Vi inviterer dere til å dele musikkgleden, enten som støttespiller, med spilleoppdrag eller som sponsor.

Hva kan vi tilby dere som sponsor?

  • Firmaet/selskapet/foretaket ditt blir en ambassadør koblet til sunne interesser.
  • Vi lenker til selskapet fra våre hjemmesider og Facebook-sider, og med henvisning i øvrige sosiale medier vi er i. 
  • Dere vil bli knyttet til oss og vår markedsføring under våre mange konserter og arrangementer. 
  • Vi tilbyr ekstra profilering på våre øvrige konserter. 
  • Vi gir tydelig profilering på storskjerm på egne arrangementer: før konsert, i pause og i programblad. 
  • Selskapet får egne VIP-plasser.
Vi inngår gjerne et langvarig sponsorforhold med dere.  

Fakta: Romsås Janitsjar har gode besøkstall på nettsider og er aktive i sosiale medier.  RJ er et korpsene i Stor-Oslo som har flest følgere på Facebook. På konsertene kommer  mange publikummere.

Vi tar også på oss spilleoppdrag

Romsås Janitsjar har lang og bred erfaring med å spille på forskjellige oppdrag, eventer og arrangementer. Vi tar på oss store og små oppdrag, alt fra bedrifter, idrettslag, politiske partier, statlige og kommunale organer og enkeltpersoner. Nyåpninger, markeringer, konferanser, jubileer, eventer og feiringer, eller som statister og pauseinnslag. Ingen oppdrag er for små, eller for store! Vi blir enige om omfang og pris.  

Engangsstøtte?

Enten du er en enkeltperson eller en bedrift, tar vi også gjerne imot engangsstøtte, enten det er til et spesifikt prosjekt vi jobber med, eller du bare vil støtte Romsås Janitsjar.
Romsås Janitsjar har stadig spennende prosjekter på gang. Slike prosjekter gir en kjempeopplevelse for publikum, men det krever mye av oss – både musikalsk og økonomisk.

Høres noe av dette interessant ut, ta gjerne kontakt med oss på info@romsas-janitsjar.no

Vårt Vipps-nummer er 10521, og vårt kontonummer er 1609 13 35682.

Ta en titt rundt på våre nettsider for å lære mer om oss.

Vi ser frem til et givende samarbeid!
Last ned en fil

dokumenter/rj-sponsorteksttilnettside.pdf

Last ned
Søk
Driftes av Styreportalen AS