Samarbeid med skolekorps

Vi i Romsås Janitsjar (RJ) ønsker et enda tettere samarbeid med skolekorpsene. Vi har flere ganger arrangert Groruddalskonserten sammen med skolekorps. I tillegg inviterer vi gjerne skolekorpsmedlemmer til å være med på onsdagsøvelsene våre. 

Skole- og voksenkorpsene styrker hverandre, er vår bestemte oppfatning. Vi får låne erfarne skolemusikanter inn i rekkene våre, og musikantene får musikalsk inspirasjon og utfordringer tilbake - inspirasjon og spilleglede som de kan ta med seg hjem til skolekorpset igjen. Og det er aldri tvil om at skolekorpset har førsteprioritet! Er det aktiviteter som kolliderer, går selvsagt alltid skolekorpset foran.

Alle skolekorpsmedlemmer som går i 8. klasse og oppover inviteres til å være med i  RJ. Vi kan nesten love at du vil trives, og du får nye utfordringer som du tar med tilbake til skolekorpset. Forskning har vist at mange skolekorpsmedlemmer står i fare for å slutte med å spille og slutte i skolekorpset blant annet pga. manglende interesse og for få utfordringer. Dette kan leses mer om i forskningsrapporten "Når hornet legges på hylla".

RJ har medlemmer fra 13 til 70 år! Vi øver på onsdager på Bjøråsen skole, under ledelse av Tarjei Grimsby. ​Vil du være med? Vi øver på onsdager på Bjøråsen skole fra klokken 18.30– 21.30. Vi har pause klokken 20.00. Og skulle du trenge hjelp til transport så hjelper vi til med det.  

Vi kan love deg mye moro med lærerik og utfordrende musikk! 

Snakk med en du kjenner i RJ eller send en mail til medlem@romsas-janitsjar.no.

Søk
Driftes av Styreportalen AS