Konserter og prosjekter

Konserter og prosjekter

Vi har hatt veldig mange konserter og prosjekter opp gjennom årene. Her kan du se noen plakater fra tidligere konserter vi har hatt. Vil du høre noen musikk-/ videoklipp av oss, kan du klikke her. 

RJ søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler. Her er nyskaping og kreativitet stikkord sammen med målrettet innsats. Slik ønsker vi å være et av Oslos ledende underholdningsorkestre.

#Mardi gras 2015

Konsert i Oslo Konserthus

#LydenAvRJ

Jenter og sånn

Vi holdt konsert på kvinnedagen 8. mars 2014, og hadde med oss alltid blide Julie Dahle Aagård på vokal. Vår daværende dirigent var Even Kruse Skatrud.

Big Easy Funk!

Funk & Soul Night

2. november 2008 holdt vi konsert på Rockefeller Scene med konserttittelen Funk & Soul Night. Vi hadde med oss solistene Julie Dahle Aagård, Joeri Hommerson, Anders Aarum og Stein Bull-Hansen. 

Rock Journey

10.11.2012 holdt vi konserten "Rock Journey" på Cosmopolite Scene. Her tok vi oss for de tyngste rockelåtene gjennom tidene, og de som hørt på oss kunne høre låter fra bl.a. AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns 'N Roses, Ozzy Osbourne for å nevne noen. Alle låtene var spesialarrangert for oss og konserten, og igjen gjorde vi noe ingen andre hadde gjort før oss. Dirigent var Even Kruse Skatrud, vår daverende dirigent.

RJ og Mezzoforte - LIVE!

I 2005 hadde vi to konserter med det kjente funk og jazz-fusion-bandet fra Island. Vi hadde en konsert på Rockefeller og en konsert på Youngstorget.

RJs julekonserter

I midten av desember hvert år har vi RJs tradisjonelle julekonsert i Grorud kirke. Vi spiller låter du har hørt før, gjerne i nye innpakninger, tradisjonelle låter og spennende nye låter. Vi har gjerne med oss artister på disse konsertene.
Søk
Driftes av Styreportalen AS