RJ-profilen Birgitte

Romsås Janitsjar

RJ-profilen Birgitte

Navn:
Birgitte Andreassen Oppen 

Instrument:
Fløyte, kan også spille litt piano. Jeg begynte i Lunner Skolekorps, og da begynte jeg med Klarinett. Jeg har også spilt i Hadeland Janitsjar 

Fartstid i RJ:
Jeg har spilt i RJ siden Høsten 2016. 

Hvorfor valgte du å spille i RJ?
Jeg valgte å spille i RJ, fordi jeg trengte en forandring og jeg hadde hørt mye bra om dem. Jeg liker veldig godt miljøet, og stoffet vi spiller. Det positive med RJ er at vi ikke spiller vanlige marsjene og stykkene. En annen positiv ting med RJ er at vi alltid har åpne armer og ønsker alle som vil, velkommen. 

Livet utenfor RJ - hva jobber du med?
Jeg går 2. året på vgs. Jeg går musikklinja. 

Andre hobbyer og interesser utenom RJ og musikk?
Fotografi 

Hvordan bidrar du i RJ?
Jeg bidrar mest sosialt. 

Hva er din favoritt-RJ-låt?
Jeg tenker at min favorittlåt er "Children of Sanchez". Jeg liker den låta av forskjellige grunner. Jeg liker den på måten instrumentene er lagt sammen og hvordan låta høres i sin helhet. Jeg liker det også på hvordan rytmen ligger under alle instrumentene som spiller. 

Liker du best konserter eller utespilling?
Jeg liker begge, men liker bedre konsert. Det er vel mest fordi at det kan man ha året rundt uansett vær, og det er litt lettere for musikerne. I tillegg får man se litt mer av korpset/musikerne på konsert enn det man kan på utespilling. 

Hva er din beste RJ-opplevelse, og har du en god RJ-historie å fortelle?
Jeg har hatt mange gode opplevelser med RJ, men en av de koseligste tror jeg må være turen vi hadde til Sverige og til Liseberg. 
Søk
Driftes av Styreportalen AS