Romsås Janitsjar

RJ-profilen Nina

Navn:
Nina Charlotte Pedersen 

Instrument:
I RJ spiller jeg nå euphonium. Har før spilt kornett og flygelhorn i Hasle skoles musikkorps. Der spilte jeg fra 7-14 år og ikke spilt i noen andre korps før jeg tok opp hobbyen i 2012. 

Fartstid i RJ:
Jeg har vært i RJ siden mai 2012 

  Hvorfor valgte du å spille i RJ?
Jeg valgte RJ fordi en kollega på jobben spiller her. Hun hadde bare gode ord å si om korpset og etter ett par besøk på Bjøråsen var jeg "solgt". Musikken de spilte var kul og folkene superhyggelige. Selv etter over 20 års pause var det jeg fikk til bra nok og folk motiverte til å få til mer. 

Livet utenfor RJ - hva jobber du med?
Jobber i barnehage, på avdeling for barn fra 0-3 år. Trives godt i jobben min som hver dag byr på utfordringer og gleder. 

Andre hobbyer og interesser utenom RJ og musikk?
Foruten å være mamma for en gutt på 13 annenhver uke, spiller jeg fotball i Manglerud Star. Er og veldig glad i å danse, spesielt salsa og andre latindanser. 

Hvordan bidrar du i RJ?
Sitter som vara i styret for 2 gang nå. Der er min hovedoppgave velferd men liker bidra der det er behov. 

Hva er din favoritt-RJ-låt?
Må si marsjer ute er godlåter! Ikke lett å nevne bare en men kanskje Spring Fever, The Bare Necessities og Children Of Sanchez 

Liker du best konserter eller utespilling?
Må si at utesesongen alltid er stas, gleder meg til mai hvert år om jeg spiller eller ikke. 

Hva er din beste RJ-opplevelse, og har du en god RJ-historie å fortelle?
Beste minne hittil må være korpsturen til Østerrike helt i begynnelsen av min tid i RJ. Hadde en super tur med gjengen både musikalsk og sosialt.
Søk
Driftes av Styreportalen AS